Selamat Datang ke Laman Portal

lawati kami

acara papar semua
Oct
The 5th Annual Conference of International Society of Internet Addiction (ISIA 2016)

terkini

• Tahniah : UPM di Kedudukan ke-49 Universiti Terbaik Asia (QS Asia University Ranking 2016)
  • Tahniah ! Dr. Abdah binti Md Akim, Jabatan Sains Bioperubatan yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya (Gred DS52) berkuatkuasa mulai 1 Ogos 2016.
  • Tahniah ! Dr. Lai Mei I, Jabatan Patologi yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya (Gred DS52) berkuatkuasa mulai 1 Ogos 2016.
  • Tahniah ! Dr. Halimatus Sakdiah Minhat, Jabatan Kesihatan Komuniti yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya (Gred DS52) berkuatkuasa mulai 1 Ogos 2016.
berita semasa
Pensyarah UPM terima anugerah Top Research Scientist Malaysia 2016

Web Media
  • Kempen Jom Jimat Elektrik