Selamat Datang ke Laman Portal

acara papar semua
Sep
JSB Seminar Series.
TAJUK CERAMAH : A NEW CHAPTER: I, ME AND MYSELF BY DR. SHARON K SHRI  HEMAVATY FROM BIOMEDKL

TARIKH  : 26 SEPTEMBER 2016
MASA     : 3 - 4 PETANG
TEMPAT  : BILIK MESYUARAT UTAMA, ARAS 4,

Sep
The Formula for Diabetes Prevention: Effective Weight Loss to Prevent Pre-Diabetes
Oct
The 5th Annual Conference of International Society of Internet Addiction (ISIA 2016)

terkini

• Tahniah : UPM di Kedudukan ke-49 Universiti Terbaik Asia (QS Asia University Ranking 2016)
  • Tahniah ! Dr. Abdah binti Md Akim, Jabatan Sains Bioperubatan yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya (Gred DS52) berkuatkuasa mulai 1 Ogos 2016.
  • Tahniah ! Dr. Lai Mei I, Jabatan Patologi yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya (Gred DS52) berkuatkuasa mulai 1 Ogos 2016.
  • Tahniah ! Dr. Halimatus Sakdiah Minhat, Jabatan Kesihatan Komuniti yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya (Gred DS52) berkuatkuasa mulai 1 Ogos 2016.
berita semasa
Infertiliti & Emosi (Al Quran & Sains TV AlHijrah)
Web Media
  • Kempen Jom Jimat Elektrik